جامعه > انتظامی

ترافیک فعلی تهران تحت تاثیر حجم ورودی خودروها از مبادی غربی و جنوبی پایتخت



به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سید ابوالفضل موسوی پور رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ضمن اشاره به اینکه هنوز بار ترافیکی صبحگاهی تهران تخلیه نشده است گفت: ترافیک و سنگینی بار ترافیکی فعلی معابر و تقاطع‌های پایتخت ناشی از حجم ورود خودروها از غرب و جنوب تهران است.

سردار موسوی پور افزود: تردد در پایتخت با حضور همکاران من در حال رصد و کنترل است و به جز حجم خودروهای وارد شده به شهر تهران هیچ گره ترافیکی دیگری گزارش نشده است.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در پایان افزود: به همه همشهریان عزیز و هم‌وطنانی که در پایتخت تردد دارند توصیه می‌کنیم با مدیریت زمان و حتی‌الامکان استفاده از حمل و نقل عمومی به تسهیل تردد و کاهش ترافیک کمک دو چندان داشته باشند و با همکاران بنده در سطح معابر همکاری و همراهی لازم را به عمل آورند تا به سرعت شرایط ترافیکی پایتخت به حالت معمول بازگردد.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا