جامعه > رفاه و خدمات اجتماعی

بازدید مسئولان سازمان حج و زیارت از آشپزخانه مرکزی نجف اشرف



به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، علیرضا بیات و هیئت همراه که به منظور بررسی آخرین روند برنامه‌ریزی های صورت گرفته برای سفرهای عتبات نوروزی و ماه مبارک رمضان به عراق سفر کرده‌اند از انبار، سردخانه‌ها و محل طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی بازدید کردند.

آشپزخانه الغدیر که به عنوان یکی از بزرگترین آشپزخانه‌های متمرکز طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی در عراق است طی ۱۱ ماه اخیر بیش از میلیون و ۸۰۰ هزار پرس غذای زائر ایرانی را طبخ و توزیع کرده که این آمار به غیر از ایام اربعین می‌باشد چرا که در ایام اربعین روزانه ۴۰ هزار پرس غذا به صورت جهادی طبخ و توزیع می‌شود.

روزانه در هر وعده ۶ هزار پرس غذا طبخ و توزیع می‌شود که این آشپزخانه قابلیت طبخ روزانه ۱۰ هزار پرس غذا را دارد.

در این آشپزخانه که زیر نظر سازمان حج و زیارت به فعالیت می‌پردازد، ۱۸ نفر کادر اجرایی اعم از آشپز، ناظر تغذیه، ناظر بهداشت و مدیر ایرانی به فعالیت می‌پردازند.

مدیر ایرانی این آشپزخانه در بازدید دست‌اندرکاران حج و زیارت توضیحات لازم را در خصوص نحوه طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی ارائه کرد.

مسئولان سازمان حج و زیارت کشورمان که با هدف بررسی وضعیت زائران ایرانی و رسیدگی به امور مرتبط با خدمات‌رسانی به آنان در عراق به این کشور سفر کرده‌اند، در این سفر با تولیت آستان‌های مقدس علوی، حسینی، عباسی و عسکری دیدار و از مراکز پزشکی، آشپزخانه مرکزی و هتل‌های محل استقرار زائران ایرانی بازدید می‌کنند.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا