اخبار اجتماعی > پليس

احضار و جلب بلایند دیتی‌ها توسط پلیس فتا | پای ۱۵ فعال مجازی در پرونده گیر است



به گزارش همشهری آنلاین، سردار سید مجید فیض جعفری از شناسایی و برخورد با ۱۵ نفر از برگزارکنندگان اصلی جلسات بلایند دیت در فضای مجازی خبر داد و گفت: این اقدام در پی نارضایتی خانواده‌ها و بررسی اطلاعاتی انجام شده و با هماهنگی مراجع قضایی صورت گرفته است.

رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا اظهار داشت: با توجه به افزایش رواج پدیده بلایند دیت (قرارهای ناشناس) در فضای مجازی و شکایت متعدد خانواده‌ها از آسیب‌های اجتماعی، فرهنگی و اخلاقی ناشی از این روابط، بررسی‌های اطلاعاتی و رصدهای دقیق در این حوزه انجام شده است.

  • دستگیری ۲ بلاگر معروف اینستاگرام | با مشاهده ادله پلیس اعتراف کردند

وی افزود: بر این اساس، طی عملیات‌های اخیر، ۱۵ نفر از تهیه‌کنندگان، سازندگان و برگزارکنندگان اصلی این جلسات در سراسر کشور شناسایی و در ۳ روز گذشته با هماهنگی مراجع قضایی احضار و جلب شده‌اند یا یا تذکر گرفته‌اند.

این مقام ارشد انتظامی در ادامه با بیان اینکه همچنین محتوای نامناسب مرتبط با این فعالیت‌ها پاکسازی و صفحات مربوطه در فضای مجازی توقیف شده‌اند، تاکید کرد: این طرح تا پاکسازی کامل فضای مجازی از چنین محتواهایی ادامه خواهد داشت.



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا