استان ها > همدان

افزایش ۵۲ درصدی بودجه آموزش و پرورش



سیدرضا حسینی پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت در آیین بزرگداشت مقام معلم و تجلیل از معلمان نمونه کشوری و استانی در همدان، با تبریک دهه کرامت و هفته معلم، اظهار کرد: روز معلم فرصتی است برای ارج نهادن به مقام شامخ فرهنگیانی که آینده کشور در دستان توانمند آنان شکل می‌گیرد.

وی با اشاره به تأثیر بی‌بدیل معلمان در رشد علمی و تربیتی دانش‌آموزان، خاطرنشان کرد: هر نخبه‌ای که امروز در عرصه‌های جهانی می‌درخشد، حاصل سال‌ها تلاش، دلسوزی و فداکاری معلمان است. اگر ایران اسلامی در ترازهای برتر علمی دنیا قرار دارد، بدون شک نقش معلمان در این موفقیت انکارناپذیر است.

حسینی با بیان اینکه شخص رئیس‌جمهور، آموزش‌وپرورش را در اولویت کاری خود قرار داده، گفت: تشکیل جلسات هفتگی با محوریت این حوزه، نویدبخش توجه ویژه دولت به جامعه فرهنگیان است.

وی با اشاره به دو سیاست کلان دولت در حوزه آموزش، گفت: محرومیت‌زدایی از فضاهای آموزشی و تحقق عدالت آموزشی در سراسر کشور در دستور کار جدی قرار دارد.

رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان همچنین از اقدامات اخیر وزارت آموزش‌وپرورش خبر داد و گفت: بازگشایی آرام مدارس، پرداخت ماهانه حق‌التدریس، تسویه پاداش پایان خدمت فرهنگیان و تعیین تکلیف نظام رتبه‌بندی از جمله گام‌های عملی برای بهبود وضعیت معلمان بوده است.

وی به رشد ۵۲ درصدی بودجه آموزش‌وپرورش، توسعه دانشگاه فرهنگیان و پیگیری اجرای سند تحول بنیادین اشاره کرد و افزود: استمرار این برنامه‌ها می‌تواند زمینه‌ساز ارتقای کیفی آموزش و پرورش و تربیت نسلی توانمند و آگاه باشد.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا