دشوارترین لحظات زندگی یک مادر فلسطینی
به گزارش ایسنا، این داستان مادری است که برای بار دوم در 37سالگی باردار شد. وی مجبور شد به همراه فرزند دیگرش برای زنده ماندن از خانیونس به رفح بگریزد.
به نقل از الجزیره وی شرایط را اینگونه توصیف میکند: انفجار و بمباران همه جا را فراگرفته بود. وحشتزده، نمیدانستم به کجا فرار کنم؛ قدرت تکلم را از دست داده بودم و دیوانهوار گریه میکردم. در همین حال دچار خونریزی شدم گویی که مرگم فرارسیده باشد. سعی کردم خود را به بیمارستان برسانم.
امل ادامه داد: با توجه به شدت گرفتن خونریزی، در تنها بیمارستان باقیمانده رفح که مملو از مجروح بود، پزشکان مرا به اتاق عمل بردند. آنها به من گفتند که جنین زنده نمیماند و ضروری است تا رحم من را همراه نوزاد خارج کنند. از من خواستند تا برگه رضایتنامهای را امضا کنم. همسرم در کرانه باختری کار میکرد. یکی دو روز پس از شروع جنگ قصد بازگشت داشت اما صهیونستها به بهانه شروع جنگ از ورود افراد به غزه ممانعت کردند. زمانی برای فکر کردن نداشتم مجبور بودم و برگه را امضا کردم؛ اما امیدوار بودم که اینها درست نباشد و نوزاد سالم باشد. از طرفی هم به سرنوشت کودک دیگرم که بیرون اتاق عمل منتظرم بود فکر میکردم.
این مادر فلسطینی همان ساعات اولیه پس از تولد نوزاد متوجه شد قادر به شیردادن نیست؛ آن هم در شرایطی که هیچ شیرخشکی در دسترس نداشت. تهیه شیر برای اَمل تبدیل به یک چالش سخت شده بود. هردفعه که مقداری شیرخشک میخرید حس میکرد کار ناممکنی را به انجام رسانده است.
او که حتی یکبار برای تهیه شیر نزدیک بود جانش را از دست بدهد ماجرا را این طور روایت میکند: یک روز سوار خودرو در جستجوی شیر بودم. در یک لحظه ماشینی که سوارش بودم مقابل یک تانک اسرائیلی متوقف شد. لوله تانک درست روبرویمان قرار داشت و ناگهان به سمت ما رگبار گلوله را آغاز کرد. اما به خواست خدا گلوله به ماشین اصابت نکرد و آن روز من زنده ماندم فقط برای اینکه قوطی شیر را برای نوزادم که در رفح گرسنه مانده بود، ببرم.
امل افزود: این روز برای من نماد درد و وحشت است. اما علیرغم تمام اتفاقات بد و تاریکیهایی که بر ما گذشت روزی هم بود که برای دومین بار مادر شدم. تولد محمد در من امید به زندگی را زنده کرد. من از دشوارترین لحظات زندگی مادرانه و انسانیام به سلامت عبور کردم و اکنون قدرت و پایداری را در وجودم حس میکنم.
برای امل 7اکتبر روز تعهد او به مقاومت است. اما وی قصد ندارد تا پایان جنگ غزه برای فرزندش جشن تولدی بگیرد. وی می گوید: فرزندم در طول حیات خود حتی یک روز هم زندگی عادی و آغوش پدر را تجربه نکرده است.
به گزارش سازمان ملل سقط جنین در غزه از ماه اکتبر2023 تا کنون 300درصد افزایش یافته است. حدود 50هزار زن باردار ازامکانات پزشکی و درمانی محروم هستند. صندوق کودکان سازمان ملل متحد «یونیسف» تاکید کرد که در یکسال گذشته 20 هزار نوزاد فلسطینی در جهنم نوار غزه متولد شدند و احتمال دارد که تعداد زیادی از آنها در نتیجه شرایط سخت و ناگوار در این باریکه جان خود را از دست دهند.
تولد این نوزادان فلسطینی در غزه در حالی است که به دلیل سخت بودن دسترسی به کمکهای اولیه ونیود تیم پزشکی، در بسیاری از آنها سزارین بدون بیهوشی انجام میشود و برخی مادران یا نوزادانشان جان خود را از دست میدهند.
انتهای پیام