استانها > لرستان

ساختمان مجتمع قضایی «شهید رئیسی» در خرم‌آباد افتتاح شد



به گزارش خبرنگار مهر، در مراسمی ساختمان مجتمع قضائی «شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی» صبح روز پنج شنبه ۱۸ بهمن‌ماه با حضور معاون اول قوه قضائیه در مرکز لرستان افتتاح و بهره‌برداری شد.

بنابراین گزارش؛ حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای در جریان سی‌وهشتمین سفر استانی خود از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا، امروز پنجشنبه ۱۸ بهمن ماه در سفری رسمی و در رأس هیئت عالی قضائی به استان لرستان سفر کرده است.

رئیس دستگاه قضا و سایر مسئولان عالی قضائی در جریان این سفر، برنامه‌هایی را در راستای رفع مسائل و مشکلات حقوقی و قضائی مردم استان لرستان، برگزار خواهند داد.

براساس این گزارش، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا در دهم تیرماه سال ۱۴۰۰ تاکنون به صورت رسمی و در صدر هیئت‌عالی قضائی به استان‌های ایلام، قزوین، خوزستان، گلستان، خراسان‌رضوی، سیستان‌وبلوچستان، قم، یزد، خراسان جنوبی، زنجان، مرکزی، اصفهان، البرز، کردستان، آذربایجان شرقی، کرمان، اردبیل، بوشهر، هرمزگان، کهگیلویه وبویراحمد و چهارمحال‌وبختیاری، سمنان، تهران، کرمانشاه و گیلان سفر کرده است.

ریاست دستگاه قضا در دوره جدید علاوه بر سفرهای رسمی استانی که به همراه هیئت عالی قضائی انجام می‌شود، سفرهایی غیررسمی و بدون تشریفات را هم در برنامه کاری خود گنجانده است؛ استان‌های البرز، اصفهان، هرمزگان، بوشهر، کرمان، خراسان رضوی (۲ مرتبه)، خراسان شمالی، مازندران، فارس و گلستان نیز استان‌هایی هستند که رئیس قوه قضائیه طی مدت اخیر بدون انجام تشریفات و به صورت غیررسمی به منظور بررسی مسائل قضائی به آن مناطق سفر کرده است.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا