اجتماعی > حوادث، انتظامی

طوفان در جزیره فرانسوی «رئونیون»؛ آب و برق هزاران مشترک قطع شد



به گزارش ایسنا،‌ بر اثر وزش باد شدید سقف برخی خانه‌ها تخریب شده و همچنین بسیاری از ساکنان با قطعی آب و برق مواجه شده‌اند.

رِئونیون، جزیره‌ای در جنوب غرب اقیانوس هند و یکی از سرزمین‌های فرادریایی فرانسه است و نزدیک‌ترین خشکی به آن کشور موریس است.

بخشداریِ این جزیره که در حال حاضر یکی از استان‌های فرادریایی فرانسه محسوب می‌شود در پی وقوع طوفان اعلام کرد تاکنون گزارشی از تلفات یا مصدومیتی ناشی از این حادثه طبیعی ارائه نشده است.

مقامات محلی همچنین گفته‌اند بیش از ۱۴ هزار خانوار – حدود ۳۰ درصد از مشتریان شرکت برق – تنها یک ساعت پس از وقوع طوفان با قطع برق روبرو شدند و ۱۰ درصد هم به آب آشامیدنی دسترسی ندارند.

به گزارش رویترز، فرمانداری گفته است شدیدترین بخش طوفان از این منطقه عبور کرده و هشدار از بالاترین سطح یعنی بنفش به قرمز کاهش یافته است. با این حال دستور اجباری برای ماندن در داخل خانه‌ها همچنان پابرجاست.

در موریس نیز مقامات، فرودگاه را پس از کاهش خطر طوفان بازگشایی کردند.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا