اجتماعی > جامعه، شهری

مدیریت سیلاب تهران با افتتاح ۱۱ کیلومتر از شبکه آب‌های سطحی/ احیا و ساماندهی رودخانه‌های پایتخت



به گزارش ایسنا، حمید نجاری اصل در آیین افتتاح ۱۱ کیلومتر شبکه اصلی مدیریت سیلاب در قالب چهار پروژه در شهر تهران با بیان اینکه شرکت خاکریز آب در سه دسته فعالیت می‌کند، گفت:  فاز اصلی فعالیت ما احداث و توسعه شبکه آب های سطحی است چراکه وظیفه این شبکه‌ها جمع‌آوری آب‌ها و عبور آنها به پایین دست است و تغییرات اقلیمی باعث اهمیت بیشتر این پروژه‌ها شده است.

وی با بیان اینکه این پروژه‌ها پاسخ مناسبی برای این چالش‌های اقلیمی است، گفت: در این دوره مدیریت شهری ۱۰ کیلومتر از شبکه توسعه آب‌های سطحی را توسعه دادیم و افزایش کانال‌هایی که در غرب تهران منجر به انتقال آب از بالادست به پایین دست بود، محقق شد.

مدیرعامل شرکت خاکریز آب با بیان اینکه در این دوره موضوع نگهداشت و مرمت کانال‌ها مورد توجه قرار گرفت، افزود: به‌گونه‌ای که در پروژه کانال قلقلی ۱۶۰۰ کار طول مرمت انجام دادیم و در این دوره سه کیلومتر از کانال‌های آبهای سطحی تهران را مرمت کردیم و این در حالیست که بحث احیا و ساماندهی رودخانه‌ها از دیگر وظایف ماست و با توجه به انحراف رودخانه‌ها از مسیر اصلی نیازمند احیا هستیم که در شرق تهران ۶۰۰ متر طول را احیا و ساماندهی کردیم.

وی در مورد پروژه‌های سال آینده این شرکت به اجرای ۱۰ کیلومتر پروژه در در مناطق ۷ و ۴ اشاره کرد و گفت: با توجه به دستور شهردار تهران حوزه غرب تهران بیشتر مورد توجه قرار گرفته است که بر این اساس ما سه سامانه را در نظر گرفتیم و با ایجاد زیرساخت‌ها به دنبال توسعه کانال آب‌های سطحی هستیم که این مهم در راستای افزایش تاب‌آوری و ایمنی شهر است.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا