اجتماعی > حوادث، انتظامی

مسئولان به بودجه مدیریت بحران توجه کنند



به گزارش ایسنا، علی نصیری رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و دبیر علمی کنگره گفت: دهمین کنگره بین المللی مدیریت سلامت در حوادث و بلایا از ۳ تا ۵ آذر در مرکز همایش‌های رازی برگزار می شود. شعار امسال این کنگره، مدیریت یکپارچه خطربلایا است و امروزه در دنیا اسناد زیادی وجود دارد که نباید منتظر حادثه ماند و خرابی‌ها را تعمیر کرد بلکه باید به دنبال پیشگیری باشیم.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری اظهار کرد: باید یک مرکزیتی وجود داشته باشد تا در حوادث و سوانح شرایط را مدیریت و کنترل کرد.

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اظهار کرد: در فاصله زمانی برگزاری کنگره نهم تا دهم، اتفاقات بسیار بزرگی مانند وعده صادق، ترور شهید سلیمانی، سقوط بالگرد رییس جمهور، افزایش آلودگی هوا، اغتشاشات، فروریزش ساختمان متروپل و غیره را داشته‌ایم که این مسائل می طلبد مسولان در تقسیم بودجه این موارد را رعایت کنند.

نصیری گفت: از جمله اقدامات انجام شده می توان به تصویب و ابلاغ قانون دائمی مدیریت بحران کشور، راه اندازی انجمن عملی سلامت در حوادث و بلایای ایران، راه‌اندازی مراکز تحقیقاتی جدید تغییر اقلیم و سلامت و غیره اشاره کرد.

دبیر علمی کنگره بین المللی مدیریت سلامت در حوادث و بلایا با اشاره به اینکه کنگره تولید دانش خوبی داشته و از اجرا بسیار جلوتر بوده است؛ ادامه داد: ریاست کنگره در دوره‌های اول و دوم با رییس جمهور پزشکیان بوده است‌.

دبیر علمی کنگره اظهار کرد: محورها شامل حکمرانی خطر ایمنی، پیشگیری، گرفتن درس آموز از گذشته، آموزش و پژوهش، پدافند غیرعامل، تغییر اقلیم، سلامت تغذیه، حوادث بیولوژیکی، بازتوانی روانی، حوادث ترافیکی، تجمعات انبوه و جوانی جمعیت است.

نصیری گفت: در این کنگره، ۲۵ کارگاه تخصصی برگزار شد و ۳ بازدید تخصصی از زیرساخت‌های سیل و زلزله تهران در آخر هفته برگزار می شود.

وی افزود: ۸ مجله علمی مقالات منتخب را چاپ می کنند. به این کنگره ۴۵۲ مقاله علمی، ۲۲۳ پوستر ارسال شد. همچنین با این‌ کنگره ۴۳ پنل تخصصی، ۴۳۰ سخنرانی، ۹۹ داور همکاری می کنند و در مجموع ۲۵۰۰ نفر ثبت نام کرده‌اند.

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اظهار کرد: امسال برای اولین بار منشور اخلاقی کنگره ایجاد شد. همچنین HSE محیط برگزاری کنگره نیز کنترل شد.

وی درباره اهم چالش‌ها گفت: روند فزاینده تغییرات اقلیمی، تهدیدات نوین نظام سلطه جهانی، ناایمنی جدی بیمارستان‌ها و سایر مراکز درمانی، افزایش مرگ و میر در حوادث ترافیکی، کم توجهی جدی برنامه هفتم توسعه به مدیریت خطر حوادث و بلایا از جمله چالش‌های ماست.

نصیری گفت: ارتقای ساختار، اختیارات و اعتبارات سازمان مدیریت بحران، ضرورت ارزیابی خطر یکپارچه در زیرساخت‌های سلامتی، اصلاح نظام ساخت و ساز، توجه به پیشگیری، توسعه ناوگان امدادی و راه اندازی شماره واحدی sos نیز از جمله اقداماتی است که امیدواریم اجرایی شود.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا