جامعه > انتظامی

افق روشن فراجا با جاری و ساری شدن سند معماری پلیس آینده



به گزارش خبرگزاری مهر، سردار احمدرضا رادان در بیست و ششمین همایش تخصصی معاونان و رؤسای طرح و برنامه و بودجه فراجا با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دوران دفاع مقدس، مدافعان حرم و حریم نظم و امنیت اظهار داشت: بنده با افتخار سفیر شهیدان “احمدرضا رحمتی” و شهید “هادی نیرآبادی هستم.

وی با اشاره به اهمیت پویایی و نوشوندگی در هر سازمان و نهادی افزود: هر سازمانی می‌خواهد پویا، به روز و نوشونده باشد، بخش‌ها و قسمت‌هایی در آن سازمان بایستی بتواند در این مسیر پیشگام باشد و البته مبنای فکری، عقلی، عملی سازمان را تبیین، ترویج، پیاده سازی و به مرحله اجرا در آورد که در اینجا منظور از آن بخش مهم و مؤثر، طرح، برنامه و بودجه است.

فرمانده کل انتظامی ادامه داد: اگر سند معماری پلیس آینده را در سازمان جاری و ساری کنیم، افق‌های روشنی از پویایی، پیش مداخله گری و نوشوندگی محقق می‌شود که اگر این اتفاق نیفتد، افق‌های پیش رو “سنتی”، “تکراری” و اقدامی از جنس “عادت” می‌شود که با این توضیح، باید بر اهمیت نقش و اثرگذاری معاونت طرح، برنامه و بودجه پی برد.

سردار رادان خطاب به معاونان و رؤسای طرح و برنامه و بودجه فراجا مطرح کرد: شما عزیزانم باید بر اهمیت نقش و جایگاه خود به خوبی واقف باشید، در تحقق معماری پلیس آینده، نقش شما غیرقابل انکار است؛ شرط ساری و جاری کردن معماری پلیس آینده در سازمان انتظامی، این است که شما در خط مقدم، این سند مهم را کاملاً حس، فهم و باورش کنید.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور با اشاره به نقش و کارکرد “پیش رونده ” معاونت طرح، برنامه و بودجه فراجا در اهداف سازمانی عنوان کرد: طرح خوب، بدون برنامه و اجرای خوب، ناقص است و از طرفی برنامه و اجرای خوب نیز بدون طرح جامع، کامل و خوب، نیز ناقص است.

سردار رادان تاکید کرد: در سال جدید و پیش رو، باید طرح “نو” برای سازمان خودمان انتخاب کنیم و داشته باشیم، چراکه زمانی که آهنگ حرکت در جامعه با محوریت هوشمندی و هوش مصنوعی پیش می‌رود، پلیس سنتی عقب می‌ماند و نمی‌تواند کاری کند از پیش ببرد، پس باید طرحی نو دراندازیم، بنابر این سرعت حرکت و اقداماتمان متناسب با تحولات و از جنس “پیش کنش گری” باشد.

وی با بیان اینکه امروزه بسیاری بر چابکی سازمان انتظامی اذعان دارند و دریافته‌اند که به دنبال هوشمندسازی در سازمان هستیم، خاطرنشان کرد: سازمان و ساختار فیزیکی و انسان محور باید به سمت سازمان و ساختار “هوشمند” و “هوش مصنوعی” حرکت کند.

لزوم ایده پردازی در معاونت طرح و برنامه فراجا

سردار رادان بر لزوم “ایده پردازی” و “نوآوری” در حوزه طرح و برنامه و بودجه فراجا تاکید کرد و گفت: ضمن قدردانی از همه اقداماتی که به همت معاونت طرح و برنامه و بودجه فراجا انجام شده است اما بر مبنای آنچه از توانمندی‌ها در این مجموعه سراغ دارم باید شاهد تحول و نوشوندگی بیشتر باشیم.

گفتنی است؛ پیش از سخنان سردار “احمدرضا رادان” فرمانده کل انتظامی، سردار “یحیی محمود زاده” معاون طرح، برنامه و بودجه فراجا به ارائه گزارشی از اهم اقدامات پرداخت.

در این همایش از سه خانواده شهید تجلیل و مدیران برتر طرح و برنامه و بودجه فراجا معرفی شدند.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا