این کشور کمترین آمار تولد را دارد
به گزارش همشهری آنلاین با به دنیا آمدن فرزندان کمتر در کشورهای جهانی نگرانیهایی در این باره به وجود آمده است که ممکن است شمار تولدها به حدی کاهش یابد که پایداری اقتصادهای کشورهای جهان را ناممکن کند.
میزان باروری (fertility rate) به میانگین تعداد فرزندان متولد شده از یک زن در سن باروری در یک کشور خاص اشاره دارد. به طور معمول، زنان بین ۱۵ تا ۴۵ سال در سنین باروری در نظر گرفته می شوند.
میزان باروری ۲.۱ فرزند به ازای هر زن، که به «میزان جایگزینی» معروف است- با جایگزینی هر دو والدین و با در نظر گرفتن مرگ و میر نوزادان – با فرض عدم مهاجرت و نرخ مرگ و میر پایدار، شمار جمعیت یک کشور را ثابت نگه می دارد.
این نمودار کشورهایی را با کمترین میزان باروری تا ماه اکتبر سال ۲۰۲۴ فهرست میکند. همه ارقام تخمینی هستند.
تایوان با میزان باروری ۱.۱۱ کودک به ازای هر زن پایینترین میزان باروری را دارد.
هشت کشور اروپایی در میان ۲۰ کشور با کمترین میزان باروری وجود دارند و پس از آن آسیا با شش کشور، آمریکای شمالی با پنج کشور و آفریقا با یک کشور در رتبه های بعدی قرار دارند.
اروپا همچنین تنها منطقهای در جهان است که انتظار میرود در کوتاهمدت (بین سال های ۲۰۲۲ تا ۲۰۵۰) با کاهش پیشبینیشده ۷ درصدی در جمعیت را تجربه کند.
در مقابل، انتظار میرود که جمعیت در مناطق دیگر – از جمله آسیای مرکزی، جنوبی و جنوب شرقی، آمریکای لاتین و دریای کارائیب و آمریکای شمالی – به رشد خود ادامه دهند، اما قبل از سال ۲۱۰۰ به اوج جمعیت خود خواهند رسید.
با این حال، کشورهایی که میزان باروری پایینی دارند، اقداماتی را برای کاهش تأثیر نهایی بر اقتصاد خود انجام دادهاند. به عنوان مثال، کره جنوبی اجازه داده است تا خانوادهها برای تسهیل فرزندآوری پرستاران خارجی استخدام کنند. ژاپن نیز سالانه ۳.۶ تریلیون ین (۲۲.۳ میلیارد دلار) در تلاش برای جلوگیری از این روند اختصاص داده است.