اخبار اجتماعی > جامعه

سقوط خودرو در کانال آب در تهران + تصاویر


به گزارش همشهری آنلاین،‌سید جلال ملکی در تشریح این حادثه بیان کرد: در ساعت ۷:۲۴ صبح امروز یک مورد حادثه سقوط خودرو به داخل کانال آب در جاده خاوران به سامانه ۱۲۵ آتش‌نشانی اعلام می‌شود. گروه نجات مستقر در ایستگاه ۶۳ به محل حادثه اعزام می‌شود.

سقوط خودرو در کانال آب جاده خاوران

وی در ادامه افزود: مأموران آتش‌نشانی در محل حادثه مشاهده می‌کنند، یک دستگاه خودروی رانا با دو سرنشین مرد به هنگام حرکت به دلیل نامشخصی از مسیر اصلی منحرف و پس از برخورد با دیواره‌های کنار کانال از روی دیواره‌ها عبور کرده و به داخل کانال آب افتاده‌اند.

ملکی با بیان این که در کانال به دلیل بارندگی‌های شب گذشته آب زیادی وجود داشت، خاطرنشان کرد: خودرو کاملا در زیر آب مدفون بود. هر دو سرنشین توانسته بودند از خودرو خارج شوند و به روی سقف ماشین قرار بگیرند. به دلیل جریان آب، اگر این دو نفر به داخل آب می‌افتادند، امکان این که جریان آب آن‌ها را با خودشان ببرد زیاد بود. آتش‌نشانان دو نفر را از روی سقف خودرو خارج کردند و خودرو که در عمق کانال بود را مهار و به وسیله یک دستگاه جرثقیل خارج کردند.

سقوط خودرو در کانال آب جاده خاوران

سخنگوی آتش‌نشانی تهران تصریح کرد: علت این حادثه توسط عوامل راهور بررسی و اعلام خواهد شد. اما احتمال این که انحراف خودرو به دلیل خواب آلودگی بوده، زیاد است. به شهروندان توصیه می‌شود در هر حال با حالت هوشیاری کامل و بدون خواب‌آلودگی و خستگی رانندگی کنید.

سقوط خودرو در کانال آب جاده خاوران



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا