اخبار اجتماعی > پليس

شهادت مأمور پلیس در تیراندازی به خودرو کلانتری



به گزارش همشهری آنلاین، سرهنگ نصیر ابدالی‌فرد فرمانده انتظامی شهرستان گتوند در استان خوزستان اظهار کرد: ساعت ۳ بامداد دوشنبه (۲۴ دی‌ماه) واحد گشت انتظامی کلانتری ۱۱ جهت بررسی و امداد خواهی یک شهروند اعزام شده بود که هدف تیراندازی افراد ناشناس قرار گرفت. در این ارتباط ۳ نفر از عوامل گشت پلیس مجروح و به بیمارستان منتقل شدند.

وی افزود: لحظاتی پیش استوار دوم بهرام پنجه‌ورزیدن، یکی از مجروحان این حمله ناجوانمردانه، پس از ۲۹ روز بستری در بیمارستان و علی‌رغم تلاش پزشکان به دلیل شدت جراحات وارده به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

فرماندهی انتظامی استان خوزستان شهادت این پلیس جان برکف را به محضر مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، کارکنان خدوم مجموعه انتظامی، خانواده معظم وی و مردم شهید پرور و انقلابی استان خوزستان تبریک و تسلیت گفت.



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا