اخبار اجتماعی > خانواده

صفر تا صد بیمه زنان خانه دار | آیا با این بیمه، مستمری همسر فوت شده قطع می شود؟



به گزارش همشهری آنلاین، بیمه زنان خانه دار، از آن خدماتی است که سازمان تامین اجتماعی در سالهای اخیر فراهم کرده تا این دسته از زنان هم بتوانند از خدمات بیمه‌ای و بازنشستگی استفاده کنند.. به مناسبت تولد حضرت زهرا(س) هم سامانه تامین اجتماعی باز شده تا بتوانند بدون مراجعه حضوری در آن ثبت نام کنند.

پنج موردی که باید درباره بیمه زنان خانه‌دار بدانید:

۱.به صفحه اختصاصی زنان خانه‌دار و دختران سایت سازمان تأمین اجتماعی به نشانی women.tamin.ir بروید و در این طرح ثبت‌نام کنید و حق‌بیمه ماهانه را از طریق همین سامانه و یا موبایل اپلیکیشن «تأمین من» در نشانی hamrah.tamin.ir، بدون نیاز به مراجعه حضوری پرداخت کنید.

۲. پس از انتخاب درآمد یا دستمزد مبنای کسر حق‌بیمه در قالب مقررات و قوانین، بیمه‌پرداز می‌تواند به انتخاب خود یکی از سه نرخ ۱۲ یا ۱۴ یا ۱۸ درصد درآمد مبنای کسر حق‌بیمه را برای بیمه‌پردازی انتخاب کند.

۳. طرح بیمه زنان خانه دار و دختران این سازمان در قالب مقررات بیمه صاحبان حِرف و مشاغل آزاد و به‌صورت خویش‌فرمایی تعریف و طراحی شده و زنان خانه دار و دختران در سنین بین ۱۸ تا ۵۰ سال می‌توانند در این طرح ثبت‌نام و بیمه‌پردازی کنند.

۴. افرادی که نرخ ۱۲ درصد را انتخاب کنند از خدمات بلند مدت بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی بهره‌مند خواهند بود. افرادی که نرخ ۱۴ درصد را انتخاب کنند از خدمات بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی بهره‌مند می‌شوند و در نهایت افرادی که نرخ ۱۸ درصد را انتخاب می‌کنند از کامل‌ترین بسته خدمات یعنی بازنشستگی، ازکارافتادگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی بهره‌مند خواهند شد.

۵. زنان خانه‌دار و دختران تحت پوشش خدمات درمانی به تبع بیمه‌پردازی همسر یا والدین، می‌توانند کماکان از خدمات درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی نیز استفاده کنند و دریافت مستمری همسر مرحوم، مانع بیمه‌پردازی جداگانه زنان خانه‌دار نیست. این افراد پس از رسیدن به شرایط بازنشستگی، هم مستمری قبلی به‌عنوان فرد بازمانده و هم مستمری بازنشستگی خود را دریافت می‌کنند.



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا