استان ها > آذربایجان غربی

قوه قضائیه از فعالان اقتصادی پشتیبانی می‌کند



حجت‌الاسلام و المسلمین موحدی ۹ اسفند در نشست با فعالان اقتصادی شهرستان مهاباد گفت: قوه‌قضاییه امروز با توجه به تحریم‌های ظالمانه برای کمک به قوه مجریه و پشتیبانی از فعالان اقتصادی و گذر از شرایط تحریم‌های ظالمانه و حمایت از تولید داخلی و حل مشکلات قانونی این حوزه وارد میدان شده است.

وی تصریح کرد: یک کارگروه ویژه برای تعیین تکلیف اموال توقیفی و تعیین تکلیف اموال در گمرک تشکیل شده که هر دو هفته یکبار با تشکیل جلسه، اقدامات و تصمیمات لازم برای حل مشکلات مردم را انجام می‌دهد.

به گزارش ایسنا، در این نشست نیز فعالان اقتصادی و تولیدی در بخش‌های مختلف ضمن بیان مشکلات و ظرفیت منطقه راهکارهایی را برای تسهیل مسیر تولید، اشتغالزایی بیشتر بر اساس ظرفیت منطقه ارائه کردند.

هدف اصلی این نشست حل مشکلات حوزه اقتصادی، توسعه شهرک صنعتی با الحاق زمین و کمک به تولید منطقه با حل مشکلات فعالان این حوزه است.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا