جامعه > شهری

نخستین کمیته تغذیه اضطراری در تهران برگزار شد

[ad_1]

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین کمیته تغذیه اضطراری با هدف تنظیم سند ملی تغذیه اضطراری، همفکری در خصوص نیازهای تغذیه‌ای در شرایط بحران، دستیابی به بهترین راهکارهای مدیریت و توزیع اقلام غذایی در شرایط بحرانی و تعیین وظایف سازمان‌های متولی برگزار شد.

در این نشست که با حضور علی نصیری، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد، معاونان و مدیران این سازمان به همراه نمایندگانی از وزارتخانه‌های دفاع، بهداشت، شرکت بازرگانی دولتی ایران، مرکز پژوهش‌های غلات، وزارت اقتصاد، دانشگاه‌های علوم پزشکی و جمعیت هلال احمر به بحث و بررسی در خصوص تغذیه اضطراری پرداختند.

در این جلسه برنامه‌ریزی برای بهره‌گیری از حداکثر پتانسیل‌ها و امکانات جهت تأمین برنامه‌های تغذیه اضطراری و رسیدن به اطلاعات کاربردی برای مدیریت بهتر این حوزه در این نشست مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

همچنین موضوع تغذیه، به ویژه مسئله نان در شرایط بحران، آموزش مردم درباره تغذیه اضطراری و ارائه طرح «کوله زندگی» برای خانوارها بررسی شد.

در ادامه، قانون مدیریت بحران، نقش سازمان هلال احمر در اجرای برنامه تغذیه اضطراری و لزوم استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته در امر تغذیه اضطراری در زمان بحران نیز تشریح شد.

علی نصیری، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، در این نشست برنامه‌های اجرا شده توسط سازمان همچون اسکان اضطراری، تأمین آب اضطراری، آموزش‌های مردمی و برگزاری مانورهای مختلف اشاره کرد و برنامه‌های پیش رو در جهت پیشبرد اهداف سازمان را توضیح داد.

صمیم مرادی روزبهانی معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نیز با اشاره به اهمیت تغذیه اضطراری، بر ضرورت برگزاری جلسات آتی و منظم این کمیته به صورت ماهیانه با هدف تحقق برنامه‌های مدون و جامع در زمینه تغذیه اضطراری تاکید کرد.

شاهین مظفری معاون آموزش، باز توانی و مشارکت اجتماعی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نیز در این نشست به ضرورت آموزش و گسترش فرهنگ کار تیمی در شرایط بحران اشاره کرد و پیشنهادهایی برای افزایش آموزش‌های گروه‌های امدادی و استفاده از آنها در مانورهای امدادی ارائه داد.

[ad_2]

منبع:مهر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا