زندگی > تغذیه و آشپزی

نخود برگر با سس خردل



همشهری آنلاین: نخود از جمله حبوباتی است که درصد بالایی پروتئین دارد و می تواند جایگزین گوشت شود. از این رو اگر دوست دارید تنوعی به غذاهای خود بدهید و بدن خود را از شر بیماری ها ایمن کنید، پختن این غذا را امتحان کنید.

برگر با نخود

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

پخت: ۱۰ دقیقه

تعداد : ۴ نفر

مواد لازم:

نخود:۴۲۵ گرم

پیازچه :۴ عدد

نان ساندویچ: ۲ برش

بادام یا بادام زمینی (بدون نمک) :یک پیمانه

پودر زیره: یک قاشق چای خوری

پودر زنجبیل :۱ قاشق سوپ خوری

تخم مرغ :۲ عدد

سس خردل :یک قاشق سوپ خوری

سس مایونز: یک پیمانه

طرز تهیه :

۱. ابتدا گریل را روشن کنید تا گرم شود. توری گریل را با روغن چرب کرده و کنار بگذارید.

۲. پیازچه خرد شده، نخود خیس خورده، نان، بادام زمینی و زیره را در مخلوط کن بریزید. البته مواد را زیاد له نکنید و اجازه دهید کمی زیر دندان حس شود.

۳. تخم مرغ ها، نمک و فلفل را به مواد افزوده و دوباره مخلوط کن را روشن کنید. در ادامه مواد را در کاسه ای ریخته و با دست ورز دهید.

۴. مواد را به شکل گلوله های یکسان درآورید. سپس کمی با دست فشار دهید تا پهن شده و به شکل برگر درآید. هر برگر را روی توری چرب شده قرار داده و گریل کنید.

نکته: برای تهیۀ برگر نخود احتیاجی به پخته شدن مواداز قبل نیست.



منبع:همشهری آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا