استانها > سمنان

۲۴ سری جهیزیه به نوعروسان مددجوی استان سمنان اهدا شد



محمود منطقی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه امروز سه شنبه طی مراسمی ۲۴ سری جهیزیه به نوعروسان تحت پوشش بهزیستی استان سمنان اهدا شد، ابراز داشت: تسهیل شرایط ازدواج یکی از اقداماتی که می‌بایست توسط دستگاه‌های مربوط انجام شود.

وی با بیان اینکه این جهیزیه شامل ۱۱ قلم کالا است، افزود: ارزش ریالی مجموع جهیزیه‌ها ۱۲ میلیارد ریال برآورد شده است.

مدیر کل بهزیستی استان سمنان با بیان اینکه این اقدام در راستای محرومیت زدایی و حمایت از خانواده‌های کم برخوردار انجام گرفته است، ابراز داشت: برای تحقق این مهم حضور خیران و نیک اندیشان می‌تواند به تحقق این رویکرد کمک کند.

منطقی با بیان اینکه حمایت از ازدواج جوانان و تقویت بنیان خانواده، یکی از رسالت‌های مهم بهزیستی به شمار می‌رود، تصریح کرد: با مشارکت خیران و نهادهای جهادی این روند ادامه خواهد داشت.

وی افزود: تسهیل ازدواج و کاهش دغدغه‌های اقتصادی جوانان در دستور کار بهزیستی استان سمنان قرار دارد و برای این مهم همه تلاش خود را به کار خواهد گرفت.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا