جامعه > انتظامی

آغاز به کار پنجمین پویش کودکان سایبری با هدف ایمن‌سازی فرزندان



به گزارش خبرگزاری مهر، سردار وحید مجید با اشاره به این نکته که کودکان و نوجوانان اصلی‌ترین، با ارزش‌ترین، مهم‌ترین و مؤثرترین سرمایه‌های اجتماعی کشور برای تحقق گام دوم انقلاب و رسیدن به آرمان‌های بزرگ انقلاب اسلامی ما هستند، عنوان داشت: تربیت نسل توانمند و آگاه در گرو سلامت فضای حقیقی و فضای مجازی است؛ نسلی که باید هم در فضای حقیقی و هم در فضای مجازی به صورت موازی حرکت کرده و این فضاها را از هم جدا نکند.

این مقام مسئول ادامه داد: قرار گرفتن دانش‌آموزان در معرض آسیب‌های فضای مجازی و خطرات اخلاقی و اعتقادی یکی از دغدغه‌های رهبر انقلاب و فرماندهی معظم کل قوا است؛ از این رو ایمن‌سازی فضای مجازی برای کودکان و نوجوانان با همکاری و تعامل همه دست‌اندرکاران امری ضروری و حیاتی است.

سردار مجید تصریح کرد: پرداختن تخصصی به موضوع کودک یکی از مهمترین وظایف سازمان‌ها و ارگان‌های مسئول در این حوزه است. پلیس فتا نیز بر اساس شرح وظایف خود، برگزاری پویش کودکان سایبری را در دستور کار خود قرار داده و در سال‌های گذشته ۴ مرحله از پویش مذکور را برنامه‌ریزی و اجرا نموده است.

وی افزود: پنجمین مرحله از پویش کودکان سایبری در آذر ماه سال جاری و با اهدافی نظیر پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کودکان و نوجوانان در فضای مجازی، افزایش آگاهی خانواده برای کاهش شکاف دیجیتال با فرزندان، افزایش نقش مدارس در ارتقا سواد فضای مجازی کودکان، افزایش حساسیت اجتماعی نسبت به کودکان در فضای مجازی و افزایش مسئولیت‌پذیری سازمان‌های مربوطه در امنیت کودکان در فضای مجازی شروع به کار نموده است.

این مقام ارشد سایبری با اشاره به افزایش سطح توجه جامعه و رسانه‌ها به موضوع کودکان سایبری ادامه داد: ارتقا سطح دانش و مهارت، استفاده مناسب و مؤثر از فضای مجازی در خانواده‌ها و راهکارهای اثربخش برای ایمن‌سازی فرزندان در این فضا به‌منظور بهره‌مندی بیشتر از فرصت‌ها و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نتایج مؤثر اجرای پویش کودکان سایبری می‌باشد.

رئیس پلیس فتا فراجا گفت: با توجه به تجربه موفق اجرای چهار دوره پویش «کودکان سایبری» در سنوات گذشته و بازخورد مثبت آن در بین عموم مردم، پنجمین دوره «پویش کودکان سایبری» از روز شنبه مورخ ۲۴ آذر ماه ۱۴۰۳ به مدت یک هفته با هدف افزایش آگاهی خانواده‌ها و دانش‌آموزان در خصوص آسیب‌های فضای مجازی و.. برگزار می‌شود.

سردار مجید تاکید داشت: از آنجایی که ضریب نفوذ اینترنت در بین کودکان و دانش‌آموزان روز به روز در حال افزایش است و آسیب‌ها و خطرات این فضا بیشتر محسوس و قابل درک شده است، لذا باید بیش از پیش به موضوع کودکان پرداخت و با ایجاد حس مسئولیت‌پذیری در بین سازمان‌های مربوطه گام بلندی در زمینه ارتقا امنیت سایبری کودکان برداشته شود.

رئیس پلیس سایبری کشور عنوان داشت: وب سایت پلیس فتا به آدرس fata.gov.ir مرجعی کامل از اخبار، اطلاعات و آموزش‌های سایبری بوده و کاربران با مراجعه به آن‌ها می‌توانند راهنمایی‌های لازم را دریافت نمایند و در صورت نیاز نیز می‌توانند گزارش موارد مشکوک را در سامانه پاسخگویی فوریت‌های سایبری و شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به‌صورت شبانه‌روزی با همکاران ما در میان بگذارند.

وی خاطر نشان کرد: خانواده‌ها می‌توانند با دنبال کردن کانال پلیس فتا در اپلیکیشن شاد به آدرس shad.ir/policefata به راهکارها و اقدامات مؤثری به منظور حفاظت از کودکان خود در فضای مجازی دست یابند.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا