اخبار اجتماعی > بهداشت و درمان

این خلال پسته‌ها را نخرید | واکنش آلرژیک خطرناک در کمین افراد



به گزارش همشهری آنلاین، دکتر عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اعلام کرد که گزارش‌هایی درباره تقلب در برخی محصولات غذایی دریافت شده و بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که برخی سودجویان به دلیل تفاوت قیمت قابل‌ توجه، باقلا را به جای خلال پسته عرضه می‌کنند.

وی تأکید کرد: این اقدام، علاوه بر فریب مصرف‌کنندگان، می‌تواند برای برخی افراد، به‌ویژه مبتلایان به فاویسم، خطرآفرین باشد.

این مسئول توضیح داد: فاویسم یک بیماری حساسیتی (آلرژیک) است. مصرف باقلا و ترکیبات مشابه آن می‌تواند باعث کم‌خونی همولیتیک در افراد مستعد این بیماری شود. به همین دلیل بیماران مبتلا باید در مصرف محصولاتی که دارای خلال پسته هستند، دقت بیشتری داشته باشند و در صورت تردید، از مصرف آن خودداری کنند.

بهفر با اشاره به افزایش مصرف خلال پسته در تهیه نذری‌های ماه رمضان، از مردم خواست این محصول را تنها از نشان‌های تجاری معتبر و دارای مجوز سازمان غذا و دارو خریداری کنند و گفت: همچنین از واحدهای نظارتی درخواست شده است بررسی‌های بیشتری در این زمینه انجام دهند و در صورت مشاهده تخلف، برخورد قانونی لازم صورت گیرد.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو همچنین خاطرنشان کرد: سازمان غذا و دارو از طریق بازرسی‌های مستمر و نمونه‌برداری از بازار، اصالت و سلامت فرآورده‌های غذایی را کنترل خواهد کرد و در صورت مشاهده تخلف، اقدامات قانونی لازم انجام می‌شود. از مردم نیز خواسته شده است در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک، موضوع را از طریق سامانه‌های نظارتی گزارش دهند.



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا