اخبار اجتماعی > جامعه

دستگیری عمه‌خانم با شکایت دختر جوان | حیثیت مرا در اینستاگرام برد



به گزارش همشهری آنلاین، سردار داود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتا تهران بزرگ اظهار داشت: دختر جوانی به پلیس فتا پایتخت مراجعه کرد و مدعی شد فرد یا افرادی ناشناس تصاویر خصوصی وی را در فضای مجازی پخش کرده و زندگی شخصی و کاری وی را به هم ریخته است.

این مقام انتظامی بیان کرد: شاکی در ادامه اظهاراتش عنوان داشت مدتی است با خانواده پدری خود مشکل دارد و این اختلافات روز به روز بزرگ‌تر شده و در نهایت تصاویر خصوصی ایشان توسط یک صفحه اینستاگرامی منتشر شده است.

  • دستگیری ۲۸ کارمند سازمان اسناد، شهرداری و دفاتر اسناد
  • قاتلی که ۱۰ زندانی را آزاد کرد | شب در خواب دیدم که…

وی افزود: افسران سایبری پلیس فتا پایتخت اقدامات خود را آغاز کردند و پس از مطالعه اظهارات شاکی و بررسی همه جوانب پرونده، با بهره‌گیری از روش‌های تخصصی، موفق شدند ردپای مجرم را در فضای مجازی شناسایی کنند.

رئیس پلیس فتا پایتخت توضیح داد: کارشناسان این پلیس در تحقیقات سایبری متوجه شدند فردی که اقدام به انتشار تصاویر خصوصی این خانم جوان کرده عمه‌ی شاکی است که پس از تشریفات قضایی دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.

سردار معظمی گودرزی بیان داشت: متهم پس از حضور در پلیس فتا تهران بزرگ از موضوع اظهار بی‌اطلاعی کرد، اما پس از مشاهده‌ مستندات دیجیتال پلیس و روبه‌رویی با شاکی لب به اعتراف گشود و گفت به دلایل مشکلاتی که با ایشان داشتم، برای تلافی و انتقام از وی دست به این اقدام زدم و یک صفحه اینستاگرامی ساختم و تمام همکاران و دوستان شاکی را عضو و تصاویر خصوصی وی را منتشر کردم.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: فضای مجازی مکان مناسبی برای حل کردن اختلافات و همچنین انتقام‌جویی نیست. با مرتکبان این جرائم در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی طبق قانون برخورد خواهد شد. همچنین شهروندان می‌توانند موارد مشکوک را از طریق تماس تلفنی با مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ یا مراجعه به سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir با کارشناسان این پلیس در میان بگذارند.



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا