اجتماعی > حقوقی و قضایی

رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه: اندیشکده مطالعات حقوق بین‌الملل تاسیس می‌شود



به گزارش ایسنا، حسن عبدلیان‌پور به تحولات روزافزون سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، مدیریتی و فناورانه در جامعه اشاره کرد و گفت: این تحولات دارای سه ویژگی مهم پیچیدگی خاص، تغییرات مداوم و گسستگی که هیچ تجربه‌ای از گذشته برای حل آن‌ها وجود ندارد هستند.

وی افزود: در چنین شرایطی، مدیران به تنهایی نمی‌توانند به تمام مسائل و تحولات پیش‌رو پاسخ دهند و نیاز به ایجاد گروهی با سطح خبرگی احساس می‌شود تا در مراحل تصمیم‌سازی یاری‌رسان آن‌ها باشند. 

عبدلیان‌پور با اشاره به نقش اندیشکده‌ها در این زمینه گفت: اندیشکده‌ها به عنوان ساختاری اختصاصی از اواخر قرن نوزدهم وارد عرصه علمی سیاست‌گذاری شده‌اند و با ظهور جنگ‌های جهانی و بحران‌های اقتصادی-اجتماعی در دهه هفتم قرن بیستم، موج‌های دوم و سوم اندیشکده‌های نوین شکل گرفتند. 

وی ادامه داد: اندیشکده‌ها، سازمان‌های پژوهشی و تحلیلی هستند که موضوعاتی را در زمینه مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی پژوهش و تحلیل کرده و توصیه‌های مبتنی بر سیاست‌گذاری تولید می‌کنند. این امر به سیاست‌گذاران و عموم مردم کمک می‌کند تا تصمیمات آگاهانه‌ای در مورد سیاست‌های عمومی اتخاذ کنند.

رئیس مرکز وکلا همچنین به اهمیت جایگاه اندیشکده‌ها در جوامع حقوقی اشاره کرد و گفت: این اهمیت از دو منظر ضرورت می‌یابد. اولاً، اندیشکده به عنوان بازوی فکری و تسهیل‌کننده فرایند تصمیم‌سازی کلان برنامه‌ها به هیئت امناء کمک می‌کند. ثانیاً، این اندیشکده قادر است تحولات و روند رو به رشد مسائل حقوق بین‌الملل را با توجه به ظرفیت مرکز وکلا را پایش و ارزیابی کند و برنامه‌های راهبردی را متناسب با نیاز جامعه و واقعیت‌های آن تطبیق دهد.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا