لزوم توسعه کالبدی و توانمندسازی جامعه روستایی/ موازی کاری نمیکنیم
به گزارش ایسنا، در این مراسم عبدالکریم حسین زاده ضمن قدرانی از روسای گذشته این حوزه و فعالان حوزه محرومیت زدایی و بیان روایتی از روند انتخابش از سوی رئیس جمهور برای تصدی این معاونت، تأکید کرد: توسعه مناطق محروم و محرومیت زدایی خط قرمز این معاونت و دولت است.
وی عنوان کرد: سیاست گذاری کلان در کشور کمی سخت انجام می شود؛ اما یقین دارم با توجه به اختیاراتی که رئیس جمهور به بنده تفویض کرده است با سیاستهای نظارتی و راهبردی در این حوزه میایستیم و پاسداری میکنیم.
معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم گفت: موازی کاری در این حوزه عدیده است و ما میخواهیم راهکار باشیم نه مسئله، لذا خود را دچار موازی کاری نخواهیم کرد، بلکه نقش تنظیم گری بین دستگاهها و بخشهای مختلف در حوزه محرومیت زدایی و توسعه روستاها را ایفا خواهیم کرد.
وی تأکید کرد: قانون برنامه توسعه رئوس مشخصی را در روند توسعه روستاها معین کرده و ما موظف به پیگیری آن هستیم؛ ما بی شک از حق و حقوق روستاییان نمیگذریم. ما حق شکست نداریم و همه نخبگان و خبرگان را به کار میگیریم تا توسعهگر کشور باشیم.
حسین زاده، توسعه کالبدی و توانمندسازی جامعه روستایی را یکی از اهداف این معاونت عنوان و تأکید کرد: توسعه کالبدی انتهای این مسیر و توانمندسازی جامعه روستایی ابتدای خط کاریاش است و در این مسیر نظام مسائل روستایی استخراج خواهد شد.
وی با یادآوری این موضوع که در حال حاضر ۷ نوع فقر و نابرابری و ۵ نوع طرد شدگی در روستاها و مناطق محروم وجود دارد، اضافه کرد: توسعه پایدار اجتماعی در دستور کارما قرار دارد.
توان خود را برای به حداقل رساندن محرومیتها به کار میگیرم
معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم خطاب به حضار عنوان کرد که خدا را شاهد میگیرم که با انگیزه و عشق و ایمان در این موقعیت قرار گرفتم. ما حق شکست نداریم و سرسوزنی از حقوق مردم کمتر توسعه یافته نخواهیم گذشت، اجازه نخواهیم داد که رئوس برنامه پنجم توسعه روی زمین بماند و باید به توسعه نگاه فراگیر و یکپارچه داشت و در این حوزه دست یاری به سمت همه کسانی که دغدغه محرومیت زدایی دارند، دراز میکنیم و توان خود را برای حل مسئله و به حداقل رساندن محرومیتها به کار میگیرم.
در این مراسم همچنین حاجی میرزایی رییس دفتر رئیس جمهور روشهای گزینشی و نگاه غیر منسجم به توسعه روستایی را عامل عقب ماندگی حوزه محرومیت زدایی عنوان کرد و افزود: نگاه یکپارچه و ایجاد نگاه منسجم در خدمت توسعه نیاز امروز ما است و حضور اقای حسین زاده در این مسئولیت، وحدت بخش و امیدآفرین است.
بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی نیز در این جلسه هم افزایی در حوزه محرومیت زدایی را به عنوان یک تجربه موفق مورد تأکید قرار داد.
به گفته وی، تا کنون هرجا هم افزایی به جای موازی کاری در مسیر توسعه روستاها و محرومیت زدایی به کار گرفته شده موفقیت حاصل شده است. ظرفیت سازی و همراه سازی بخشهای مختلف از اهمیت بالایی برخوردار است.
بر اساس گزارش دفتر معاونت امور توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) تصریح کرد: ما در این نهاد مقدس تمام قد در خدمت دولت و این معاونت خواهیم بود.
انتهای پیام