اجتماعی > سلامت

لزوم راه‌اندازی اتاق فکر دانش اعتیاد در دانشگاه علوم پزشکی ایران



به گزارش ایسنا، نادر توکلی در افتتاحیه هفدهمین کنگره دانش اعتیاد با بیان اینکه بحث اعتیاد بحثی چند وجهی است که در کشور درگیر آن هستیم، گفت: دانش اعتیاد در جنبه‌های مختلف نیازمند آموزش و به روز شدن و برگزاری کارگاه‌های مهم در حوزه‌های مختلف است و این همایش سعی دارد تمام جنبه‌های مختلف را مطرح کند.

وی با اشاره برنامه دانشگاه در حوزه اعتیاد، افزود: اتاق فکر دانش اعتیاد را در دانشگاه راه‌اندازی خواهیم کرد و دبیرخانه دائمی برای برنامه‌ریزی، سیاستگذاری و خط مشی‌ها در زمینه مدیریت اعتیاد خواهیم داشت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه اعتیاد دارای جنبه‌های مختلف است، افزود: در کنار همه موضوعات و مباحث علمی و پیشرفت‌های موجود در سراسر دنیا، توجه به مسائل مهمی همچون اعتیاد که جنبه‌های اجتماعی زیادی را ایجاد کرده و اثرات زیادی را بر سطح اجتماع، خانواده و فرد و سازمان ایجاد می‌کند، نیازمند برنامه منسجم برای پیشگیری و مدیریت است.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا