اجتماعی > جامعه، شهری

نوسازی ۴ خط اتوبوسرانی پایتخت/ ورود ۵۰ دستگاه اتوبوس جدید به خطوط اتوبوسرانی از فردا



به گزارش ایسنا، احمد قیومی در تشریح روند نوسازی ناوگان اتوبوسرانی تهران، گفت: بر اساس نیازسنجی‌های انجام‌شده، از فردا ۵۰ دستگاه اتوبوس جدید از برندهای اسکانیا و عقاب در ۴ خط پرتقاضای اتوبوسرانی تهران به کار گرفته می‌شود. در این راستا، ۱۰ دستگاه در خط ۳۳۰ (پارکینگ شهر ری- راه‌آهن)، ۱۳ دستگاه در خط ۳۳۲ (مفتح – جوانمرد)، ۱۵ دستگاه در خط ۳۶۵ (خانی‌آباد – پایانه کاوه میدان انقلاب اسلامی) و ۱۲ دستگاه در خط ۳۹۲ (نعمت‌آباد – بوتان) مستقر خواهند شد.

وی درباره معیارهای انتخاب این خطوط برای نوسازی افزود: تعیین اولویت‌های نوسازی ناوگان بر اساس شاخص‌هایی همچون حجم ترافیک خطوط، تعداد مسافران و مسیر تردد با اولویت نوسازی در مسیرهای منتهی به جنوب شهر تهران انجام شده است.

بر اساس گزارش روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، وی تأکید کرد: این اقدام در راستای بهبود کیفیت خدمات حمل‌ونقل عمومی، کاهش زمان انتظار مسافران و افزایش رفاه شهروندان انجام شده و در آینده نیز این روند ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا